9 Şubat 2011 Çarşamba

MOBİLYA FİYATLARI VE INSAAT MUHENDİSİ MAASLARİ

Insaat Muhendisi Maaslari ile ilgili yorumlarin ve bilgilerin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda Insaat Muhendisi Maaslari nedir gibi sorularin cevaplarini da bulabilirsiniz.

Insaat Muhendisi Maaslari meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Gazete İlanlarının Anlamları:
Yeni mezun, genç, dinamik, yetiştirilmek üzere; Mühendisliğe yakışmayacak ücret verilip, her iş yaptırılacaktır. İş tecrübesi kazanma adına dişinizi sıkarsanız, verdiğimiz üç kuruş para, evrak getir götür, mühendislik bürolarından proje taşıma ve bazı ayak işlerini öğrenir, kullanıldığınızı anladığınızda da hemen yerinize gözleri açılmamış yeni bir eleman alırız.
30 yaşını aşmamış mühendis: SGK priminde 30 yaş altı prim indirimini kullanmak istiyorum, bu kadar ince düşünen bir firmayız, çok çalıştırıp az maaş veririz, 30 yaşını geçtiğin an bizim için bitmişsin demektir.
Yeni aldığımız ihaleye uygun en az 5 yıl deneyimli 2 adet inş müh, 1 adet elektrik müh. 1 adet makina müh.:
Aslında mühendisle çalışmak istemiyorum ama yapı teknik şartnamesinde en az 2 adet 5 yıl deneyimli mühendis çalıştırmak zorundasın dediği için mühendis alıp değer kıymet bilmeden çalıştıracağım. Alt yapı firmasıysam eğer, formenler ve operatörleri mühendisten üstün tutarım, ilkokul mezunu cahil patronum ve sahada beni senden daha çok dinlerler, çünkü maaşları ben veriyorum.
Mimar, mühendis satış elemanı; Onca yıl okudunuz, benim firmam satış yapamıyor, lise mezunu alsam beni oda kurtarmaz, piyasada da boşta epey mühendis-mimar var, gelin beni kurtarın, ancak çok kazanmadığım için ücretide çok beklemeyin..
En az 10 yıl deneyimli mühendis Biz işi aldık, ama ne işin nasıl yapılacağını biliyoruz, ne de bunu başkasına öğretebiliriz. Mühendisim diyorsan gel, işi bütün sıkıntılarıyla sorun çıkarmadan yap ve iş bitincede çek git.
…………………………………………………………
Çalıştığınız Birimden Aldığınız Ücreti Paylaşmak İçin, Yorum Kısmına Bilgileri Yazmanız Yeterlidir. Paylaşımınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederiz.
…………………………………………………………
İnşaat Mühendisi Güncel İş İlanları İçin:
http://www.insaathaberleri.net/haber/156–insaat-muhendisi-is-ilanlari.html
…………………………………………………………
Editörden Uyarıcı Not:
TOKİ Taşeron Firmaları hakkında;
Büyük kırımlarla ve düşük maliyetlerle işin yapılması istenmesi sonucu, TOKİ taşeron firmalarında çalışan arkadaşlarımızın %90′ı, 1 yıla yakın maaşı içeride kalmakta, hatta alamayıp hukuki süreci başlatmış durumdadırlar. Bu zaman içinde de geçen sürede mağdur olmuşlardır. Bu yüzden bu hususun dikkate alınıp, firma seçerken özen göstermeniz önemle rica olunur.

mutfak dekorasyonu arama sonucunu sistemizde bulabilir, ucuz mobilya fiyatları listesi için yapılan yorum ve makaleleri bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder