9 Şubat 2011 Çarşamba

HAFELE; DOLAPTA AKSESUAR İLE ERİKLİ GÌNLÌK KİRALIK VİLLA

Hafele; dolapta aksesuar başlıklı yazıda yayınladığımız açıklamaları okuyabilir, Hafele; dolapta aksesuar hakkında detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

erikli günlük kiralık villa konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri ile el aletleri ve sarf malzemelerine kadar çeşitli ürün yelpazesi bulunan Häfele son dönemde değişen tüm tüketici ihtiyaçlarını aynı kalite ve konforla karşılayacak ürünler sunuyor.
Konutlardaki kullanım alanlarının farklılaşmasıyla artan soyunma odası ya da geniş kayar kapaklı gömme dolap sistemleri ve donanımlarda da Häfele zengin bir ürün yelpazesine sahip.

Häfele’nin sunduğu farklı renk seçeneklerinde kravatlıklardan, pantolonluk, ayakkabılık, portatif askılık, raylı sepetler ve kemerliğe kadar dolap içi organizasyonunu kolaylaştıran ürünler, kaliteyi fonksiyonellikle buluşturuyor.
Häfele ürün çeşidinin içerisinde bulunan asansörlü askı sistemleri ile artık dolabın üst bölümünü boydan boya askılık yapmak mümkün. Mekanik bir çekme çubuğu ya da elektronik bir uzaktan kumanda sayesinde en üste yerleştirdiğiniz askılara anında ulaşmanız mümkün. Özellikle derin dolaplar için ideal bir çözüm olan döner dolap sistemi, tüm kıyafetleri ortadan kaldırdığı gibi istendiği anda onlara her yönden kolayca ulaşabilmeyi sağlıyor.
Farklı çeşitlerde sunulan dolap içi aydınlatma sistemleri ise estetik olmalarının yanı sıra elbiselerin renklerini daha rahat ayırt edebilme gibi pratiklik de kazandırıyor. Sensorlu olarak da kullanılan bu sistemler günde ortalama 3 saat çalışma ile 30 yıl ömre sahip.
Kıyafet organizasyonu dışında yatak ya da soyunma odalarınızda tasarımlarıyla farklılık yaratacak Häfele ürünlerinden bazıları aşağıdadır:
Alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan portatif askılık.
Basit ancak çok fonksiyonel bir ürün olan ayakkabı bağlama desteği.
Çekmece içinden çıkan ya da duvara monte edilip dekoratif kapakla ev hanımlarının göz zevkini bozmayan, acil durumlarda kullanılmak üzere ütü masası seçenekleri.
Uluslararası çapta 80 yılın üzerinde deneyimi ile Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren Häfele’nin yeni showroom ve stoklarıyla birlikte toplam yatırımı 8,5 milyon Euro’ya ulaştı. İrtibat Ofisi’nden Anonim Şirket konumuna geçmesiyle Häfele, mobilya ve mimari donanım ürünleri ile kalitede tek adres olmayı hedefliyor.

Son günlerde tül perde ile alakalı çok sayıda soru geldi. Bu inceleme ile tasarım hakkında sorulan tüm bu sorulara çözümler arayacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder