9 Şubat 2011 Çarşamba

Çiçek gibi sandalye ile ikea ankara bayileri hakkında yorumlar

Bu aralar yayginlasan Çiçek gibi sandalye hakkinda yorumlar bu adreste. Çiçek gibi sandalye ile ilgili kullanicilarimizin yaklasimlari ve bunla beraber dahasini burada bulabilirsiniz.

meseleye girmeden ikea ankara bayileri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Çiçek gibisandalyeolur mu ?Tokujin Yoshioka adlı japon tasarımcının sandalyeleri gerçektende çiçek gibi. Mecazi anlamından ötegerçektende çiçeğe çok benziyor. Tek borulu metal bir ayak üzerindeki basit bir oturma düzeneğine küçük bez parçalarının özenilerek yerleştirilmesi ile oluşan çiçek sandalyeler görünüşleri itibari ile oldukça hoş. İnsana sandalyeyi gördüğünde oturmadan önce bile rahatlık hissi uyandıran bu çiçek sandalyeler oturulduğundada oldukça rahat. Buyrun japon tasarımcıTokujin Yoshioka nin çiçek gibi sandalyeleri.

ikea ankara bayileri meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Japon tasarımcı Tokujin Yoshioka nin tüm çalışmalarını görmek için www.tokujin.com u ziyaret edebilirsiniz.

ucuz mobilya fiyatları listesi adlı derlememize göz gezdirebilir, istanbul taj mahal turu daha fazlası için arşivimizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder