8 Şubat 2011 Salı

DOĞAL TAŞ FİYATLARI VE TEKNİK YAPI EVORA PROJESİ

Teknik Yapı Evora Projesi yazımız şu an için yenilenmektedir, Teknik Yapı Evora Projesi ile ilgili bunun dışındaki yazılarımıza yönemlenizi önerebiliriz.

Teknik Yapı Evora Projesi konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora projesi 432 konut olarak Kartal Samandıra’da, E-6 otoyolu’nun kenarında, Fenerbahçe Tesisleri’nin hemen yanında bulunmaktadır. Yeşil alanlarla kaplı, modern mimari çizgileri içeren Evora projesi 4 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca 12 farklı iç yapıda stüdyo daire, 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire konut tipleri bulunuyor. İstanbul’un deprem riski gözönünde bulundurularak Evora projesi, Türkiyedeki yöntemler dışında California ve Avrupa Birliği deprem şartnamesine uygun olarak geliştirilip uygulanmıştır. Buna ek olarak bloklarda deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olarak kabul edilen tünel kalıp sistemi uygulanmıştır. Bu sayede binaların depremde zarar görme riski en aza indirilmiş. Evora Projesi Evora’nın sosyal alanları da ev sahipleri için özenle oluşturulmuştur. Klup evi, yapay gölet, çocuk oyun sahası, teniz kortu, basketbol sahası, fitness center, plates, aerobik, sauna, fin hamamı, buhar odası, paten alanı, yürüyüş alanları gibi birçok sosyal alana sahiptir. % 70 yeşil alana sahip olan Evora projesi Anadolu yakasının oksijen deposu olan Aydos ormanlarının içinde kalmaktadır. Evora projesinde fiyatlar 77.700 TL den başlamaktadır. Peşinatlar ise 777 TL dir. Benzer Mobilya ve Dekorasyon Konuları: LOCA İstanbul Bahçeşehir İçinde Yeni Bir Şehir LOCA İSTANBUL İstanbul Bahçeşehir’de, yeni... Rüya Konakları Pusula inşaat firması tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Rüya Konaklarının yapımı... Aydınlı Yapı Solarkent Projesi Aydınlı Yapı’nın ilk projelerinden olan Solarkent İstanbul’un en hızlı ve... Sur Yapı AdaPark Sur Yapı’nın bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu en büyük projelerden biri... Özyurtlar İnşaat Garden City Bahçeşehir – Boğazköy bölgesinde Tasarımcılar sitesi, Esenyurt bölgesinde Tasarımcılar İş... Evora Projesi Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora projesi 432 konut olarak... My Towerland Ataşehir Projesi Son zamanların en popüler ismi olan Ali Ağaoğlu son projesiyle... Özyurtlar İnşaat Garden City Bahçeşehir – Boğazköy bölgesinde Tasarımcılar sitesi, Esenyurt bölgesinde Tasarımcılar İş... Şua İnşattan Elit Bir Yaşam İstanbul’un Kuzey Ataşehir bölgesinde yükselmeye başlayan Şua İnşaat’ın eseri Elite... Özortaklar Marmara Royal Residence Özortaklar inşaat’ın Pendik Gözdağı mevkiinde hayata geçireceği Marmara Royal Residence... Kasım 13th, 2010 Yazar: necipfazil

banyo seramik hakkında bilgileri sistemizde bulabilir, toprak seramik adına yapılan yorum ve incelemeleri görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder