8 Şubat 2011 Salı

Arçelik Klima ile istanbul taj mahal turu hakkında

Şu zamanlar epeyce konuşulan meseleler içinde yerini alan Arçelik Klima için bu incelemeyi sunuyoruz. Burdaki derlemede Arçelik Klima ile alakalı olarak epeyce ilginç konulara yer verdik, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

meseleye girmeden Arçelik Klima ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Arçelik Klima yazısını sizlerle bu sıcaklarda paylaşıyoruz ki belki bir faydası dokunur. Klima satışları yaz dönemlerinde bir hayli yükseliyor. Kimimiz klima satın almak için kampanyalı fiyatları bekliyor, kiminin beklemeye tahammülü dahi yok. Kışın bu sıcakların geleceğini kestirip rahat rahat klima alan ise neredeyse hiç yok. E tabi herkes yaz aylarında klima alınca, kurulum, montaj ve uygun modellerin bulunması bir hayli zorlaşıyor.

meseleye girmeden istanbul taj mahal turu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Sizler için Arçelik klimalar arasından bazı modelleri seçtik. Özelliklerini ve fiyatlarını da belirttik, buyrun inceleyin. Klima almak istiyorsanız en uygununu seçin.

istanbul taj mahal turu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim 12070 seri kodu olan bu klima Neo Plasma özelliğine sahip. Heat Pump ısıtma özelliğini de barındıran bu modelin Jet Cool (Hızlı Soğutma) özelliği de mevcut. Yıkanabilir Anti-Bakteri Filtresi de mevcut olan 12070 modelinin peşin fiyatı ise: 3.048 TL.

meseleye girmeden istanbul taj mahal turu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Resimde gördüğünüz modelin seri numarası 90070. Neo Plasma özelliği olan bu modelde de Jet Cool özelliği bulunuyor. Sağlıklı nem almayı sağlıyan bu model aynı zamanda elektrik kesintilerinden sonra tekrar çalışıyor.

meseleye girmeden Arçelik Klima ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bu klima ise tasarımı ile göze hoş geliyor. Arçelik frame serisi klimalardan birisi olan bu klima, size serinliği tablo zerafetiyle sunuyor. Neo Plasma, Heat Pump, sağlıklı nem alma, yıkanabilir Anti-Bakteri filtresi gibi pek çok standart özelliği de bünyesinde barındıran bu klimanın peşin fiyatı ise: 1.239 TL

Arçelik Klima meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Biraz da ucuz modeller seçelim. Resim de gördüğünüz Arçelik standart klimanın ürün kodu 70110. Heat Pump özelliği, Jet Cool özelliği bulunan bu klimanın soğutma kapasitesi 7000 BTU/h. Isıtma kapasitesi ise 7800 BTU/h. Çoklu programlama özelliği yani timerı olan bu klimanın timerı 7 saat.

meseleye girmeden Arçelik Klima ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Son olarak bir mono split klimayı da sizlerle paylaşıyoruz. Arçelik 90110 modeli bu klimanın enerji sınıfı C. Soğutma kapasitesi 9000 BTU/h, olan bu klimanın ısıtma kapasitesi ise 9700 BTU/h. Bu modelin peşin satış fiyatı ise 540,00 TL.

ucuz mobilya fiyatları listesi hakkında için yapılan açıklamalara göz atabilir, ikea ankara bayileri hakkında daha fazla detaya diğer sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder