18 Şubat 2011 Cuma

mobilya resimleri ve Klinker cephe karosu

Son zamanlarin popüler konularindan olmus olan Klinker cephe karosu ile iliskili tanimlar bu makalede. Klinker cephe karosu hakkinda yazarlarimizin elestrileri ve bunla beraber daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

Klinker cephe karosu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Türkiye’nin ilk seramik karo üreticisi olan Çanakkale Seramik Fabrikaları AŞ, her zaman yeniliklere ve ilklere imza atmayı ilke edinen Çanakkale Seramik&Kalebodur, Klinker’in Türkiye’deki ilk üreticisi olarak tüketicilerine dış cephelerde Klinker Slim Cephe Karosu kullanıcılarla buluşturuyor.
Kaleseramik Klinker Ürünleri, her geçen gün ürünlerine yenilerini ekleyerek ürün yelpazesini genişletiyor.
Klinker ürünleri kullanım alanlarına göre aşağıdaki ana başlıklar altında toplanabiliyor:
# Klinker Yer ve Duvar Karoları,
# Merdiven Basamağı ve tamamlayıcı parçalar,
# Klinker Cephe Karoları ve tamamlayıcı parçalar,
# Havuz Aksesuarları.
Kaleseramik Klinker Ürünleri, bina cephelerinde, havuz kenarlarında ve özellikle dış mekanlarda zemin ve duvar olmak üzere merdiven basamak ve aksesuvarlarıyla bir bütün teşkil ederek mimarlara ve profesyonel kullanıcılara alternatifli çözümler sunuyor.
Ürünün en büyük özelliği su emme kriterinin, eşdeğeri olan ( cotto, tuğla vb.) ürünlere göre çok daha iyi olması oluşturuyor. Su emme kriterinin % 0,5’in altında olması bu ürünün porselen özellikleri göstermesini sağlıyor ve Klinker Ürünleri’ni, dondan etkilenmeyen, fiziki dayanımı yüksek, renkleri solmayan, sırsız olması sebebiyle de hem doğal görünen hem de üstün nitelikler taşıyan bir ürün haline getiriyor.
Klinker Slim Cephe Karosu kırmızı, bej, hardal, gri, beyaz olmak üzere 5 renk ve 20×40 cm, 20×45 cm, 20×60 cm, 30×60 cm, 30×90 cm gibi farklı ebat alternatifleri sunuyor.

koltuk modelleri ile alakalı anlatılanlar, mobilya dizaynı nedir ne işe yarar bunlara .

0 yorum:

Yorum Gönder