14 Şubat 2011 Pazartesi

mebilya dekorasyon örnekleri ve Hitit seramik yenilikleri üzerine yorumlar

Bu günlerde epeyce konuşulan konular arasında yer alan Hitit seramik yenilikleri adına bir makale yazdık. Şuan okuduğunuz yazıda Hitit seramik yenilikleri ile alakalı çok farklı noktalara yer verdik, umarız işinize yarar.

konuya girmeden mebilya dekorasyon örnekleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Banu Gül: “Homeworks markası içeriğinde buluşan ve buluşacak olan tüm ürünlerin temel prensibi kaliteli, yüksek beğenili ve ekonomik fiyat yapısı ile satışa sunulması.”

15 yıldır inşaat malzemeleri sektöründe hizmet veren Hitit Seramik, zemin ve duvar karolarının yanı sıra Homeworks markası altında yeni ürünlerini beğenilerinize sunmaktadır.
Homeworks ürünleri, zemin ve duvar karoları, parlak ve mat porselen karolar, kristal cam mozaikler, vitrose cam mozaikler, modüler porselen mozaikler ve banyo dolaplarından oluşmaktadır.
Homeworks markalı zemin ve duvar karoları farklı konseptlerde ve ebatlarda günün trendlerini takip eden çeşitleri ile geniş bir ürün gamı sunuyor.
Homeworks markalı parlak ve mat porselen ürünler geniş hacimli ve yaya trafiği yüksek olan mekanlarda rahatlıkla kullanabileceği gibi ayrıca dona mukavemetli olması sebebiyle bina cephelerinde dahi tercih edilebilir. 30×30 cm, 30×60 cm, 45×45 cm, 50×50 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 100×100 cm, 60×120 cm ebatlarda günün zevklerine uygun her türlü mekanda zemin ve duvar kaplaması olarak kullanılabilecek porselen ürünler, tüm Türkiye’de ekonomik fiyatlarla tüketici ile buluşuyor. Homeworks markası içeriğinde buluşan ve buluşacak olan tüm ürünlerin temel prensibi kaliteli, yüksek beğenili ve ekonomik fiyat yapısı ile satışa sunulması.
Camın doğallığı, hijyen yapısı çeşit çeşit renklerle can buluyor. Kristal cam mozaikler, 11 mm ve 23 mm ebadında 4 mm kalınlığında boyalı sır ile renklendirilmiş şeffaf camın büyüsü tüm mekanları kaplayacak. 30×30 fileli olarak biraraya gelen küçük renkli parçacıklar mat parlak karışık veya sadece parlak cam olarak tasarlandı.
Beşli, dörtlü, üçlü karışık renkli mixler, mat ve parlak camın birarada kullanıldığı farklı bir efekt sağlıyor. Ayrıca içinde metalik seçeneklerin de bulunduğu çeşitli tek renk kombinasyonları mevcut.
Seramik ile kombine kullanılabilecek 8 mm bordürler tasarım sınırlarınızı zorluyor.
20 mm ebadında 3 mm kalınlığında boyalı hamur cam tekniği ile üretilmiş vitrose mozaiklerin büyüsü de tüm mekanları kaplayacak, 32.7x 32.7 cm fileli olarak biraraya gelen küçük renkli parçacıklar karışık veya sadece tek renk olarak tasarlandı. Vitrose mozaiklerimiz, unicolor, golden, specturm, mable, iridium isimli 5 farklı seri olarak sunuluyor.
Altın tozu karışımlı veya tamamen opak vitrose cam mozaikler koyudan açığa dizilimli kolon kaplaması seçenekleri ile göz dolduruyor.
Fonksiyonel anlamda tüm ıslak hacimlerde, havuzlarda dekoratif anlamda her türlü yüzeyde tatbik edilebilen cam mozaikler uygun fiyat yapısı ile alıcısına ulaşıyor.
Eğrisel hatların bulunduğu alanlarda inanılmaz uygulama kolaylıkları sağlayan bu malzeme, estetik ve hijyen açısından sağladığı avantajlarla profesyoneller için tasarımlarında geniş ufuklar sunuyor. Malzemenin yapıştırılmasında Hitit Seramik, Universal Yapı Kimyasalları ürünü olan beyaz yapıştırma harcını ve derz dolgu malzemelerini öneriyor. Bunların yanı sıra her türlü seramik, porselen ve mozaiklerin uygulamasında kullanılan Universal Yapı Kimyasalları Hitit Seramik markası olup, tüm projelerinizin uygulamasında güvenle kullanacağınız bir yardımcınızdır.
Homeworks ürünlerinin bir parçası olan banyo mobilyaları minimal, rustik, classic, european style başlığı altında dört ana grupta toplanıyor. Klasik ve modern zevklere uygun onlarca modelden oluşuyor.

mobilya resimleri arama sonucunu sistemizde bulabilir, mobilya modelleri konusuna yapılan yorum ve incelemeleri bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder