7 Şubat 2011 Pazartesi

istanbul taj mahal turu ve Bahçeşehir Ev Projeleri üzerine bilgiler

Bahçeşehir Ev Projeleri ve buna benzer meselelerle alakalı açıklamalar bulabilir, Bahçeşehir Ev Projeleri çeşitlerinden oluşan görsellere bakabilirsiniz.

Bahçeşehir Ev Projeleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bahçeşehir Ev Projeleri yazımızda Bahçeşehir’deki bazı ev projelerinden bahsedeceğiz. Bu konu hakkında bir önceki yazımızdaÇekmeköy Ev Projelerinden bahsetmiştik. Bahçeşehir Ev Projeleriyle ön plana çıkan İstanbul ilçelerinden birisi. Tıpkı Çekmeköy gibi hatta ondan çok daha eski ve çok daha yaygın bir şekilde. Gün geçmiyor ki Bahçeşehir’de yeni bir konut projesi adı duymayalım. Türkiye’nin en prestijli ve büyük yüklenici firmaları kolları Bahçeşehir’deki konut projeleri için sıvıyorlar sık sık. Bunlardan birisi de kuşkusuz Varyap. Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı tarafından yapılan iki konut projesi var bizim bildiğimiz. Bir tanesi Ataşehir’deki Uphill Court Ataşehir, diğeri ise Uphill Court Bahçeşehir. Uphill Court Bahçeşehir’de hem daire tipi hem de Villa tipi evler bulabilirsiniz. Villa tipi evler kuşkusuz çok daha pahalıdır ancak daire tipi evlerle de Bahçeşehir ayrıcalığını ve ferahlığını yaşayabilirsiniz.

meseleye girmeden istanbul taj mahal turu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Uphill Court Bahçeşehir dışında Eston Şehir’de bir başka dikkat çeken Bahçeşehir Ev Projelerinden. Eston Yapı A.Ş. tarafından yapılan Eston Şehir’de de hem villa tipi hem de standart daire tipi evler bulunuyor.

Bahçeşehir Ev Projeleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bahçeşehir’de bitmiş durumda olan ve daireler alınabilecek başka konut projeleri de mevcut ancak sizlerle bu iki lüks konut projesini paylaşıyoruz. Size tavsiyemiz daha uygun fiyatlı konutlar arıyorsanız bu konutlardan başka projelere bakmanız olacaktır. Çünkü genel olarak villa tipi ve daire tipi evlerin beraber satışa çıktığı projelerin fiyatlarının yüksek olması daha doğaldır. Daha üst bir segmenti hedef alan projelerdir çünkü genel olarak bu tip projeler.

Bahçeşehir Ev Projeleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ancak Bahçeşehir’deki konut projelerinin büyük bir kısmı da zaten üst gelir seviyesini hedef alan konut projeleridir.

istanbul taj mahal turu konusu hakkında yazılmış olan yazılar, ikea ankara bayileri yapılışı....

0 yorum:

Yorum Gönder