15 Şubat 2011 Salı

Hintli Kadınların Kadife Yumuşaklığında Bitki Yağları ile dekoratif mobilya hakkında

Bu günlerde Hintli Kadınların Kadife Yumuşaklığında Bitki Yağları adına oldukça çok soru geldi. Bu incelemeyle Hintli Kadınların Kadife Yumuşaklığında Bitki Yağları hakkında akıllarda kalan tüm bu meselere çözümler arayacağız.

konuya girmeden dekoratif mobilya ile ilgili şunları söylemek gerekir. Bitki yağları, Hintli kadınların bakımlarında kullandıkları en temel ürünler olarak yerlerini koruyor. Hafif masaj darbeleri de, mikro sirkülasyonu uyararak yağların cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Hintli kadınlar, yüz maskesinde özellikle sarı susamyağını tercih ediyorlar. Bu yağ, içeriğindeki zengin doymamış yağ asitleri sayesinde cildin yumuşamasını sağlıyor ve pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor.

Uzmanlar, cildin derinliklerine daha kolay ulaşması için susam yağının masajdan önce ısıtılmasını tavsiye ediyor. Eğer reçine ya da çiçek kokusundan hoşlanıyorsanız, içine birkaç damla yağ ekleyebilirsiniz. Bitkilerin cilt üzerindeki etkilerine gelince…

Okaliptüs canlandırıyor, sandal ağacı gevşemesini sağlıyor ve ylang-ylang da onarıyor. İsterseniz, günlük masajınızı piyasada, aktarlarda satılan ve içeriğinde bitki özleri bulunan ürünlerle de yapabilirsiniz.

ikea koltuk ile alakalı sonuçları burada görebilir, ikea baza adına yapılmış olan eleştri ve yazıları bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder