11 Ağustos 2010 Çarşamba

mutfak dekorasyon modelleri

mutfak dekorasyon modelleri ile ilgili söylenen bir çok söz söyleniyor. Bu yazımızda da mutfak dekorasyon modelleri melesine yüzeysel olarak göz atacağız.

Mutfak dolabı , ev hanımlarının vakitlerini en çok geçirdiği mutfakların vazgeçilmez dekoratif üyesi olmuştur. Yaşamımızda büyük yer kaplayan mutfaklar artık oturma odası ile birleşmeye başladı. Çok yaygınlaşan bu tarz mutfakların hayatımızda ne derece önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir.

Bir çok dekorasyon firması, özgün tasarımları ve kullanışlı modelleri ile çeşitli mutfak dolabı seçenekleri sunmaktadır. Mutfak dolaplarında kullanılan ankastre ürünler , gelişen teknolojinin mutfaklarımıza da yansıdığının göstergelerinden biridir. Lcd ekranlı sistemler, zamanlanabilir fırınlar, dokunmatik düğmeler v.s. bunların göstergesidir.

Dekorasyon adına mutfak modellerinde kullanılan aksesuarlarda zevke ve ihtiyaca hitap etmektedir. Kiler dolaplarından mini barlara kadar geniş bir yelpaze ile karşımıza çıkan mutfak aksesuarları dolaplara daha hoş bir hava vermektedir.

Aşağıdaki mutfak dolabı modelleri İdeal mutfak ve banyo firmasına aittir.

Kaynak : mutfak dolabı


0 yorum:

Yorum Gönder