12 Ağustos 2010 Perşembe

iç mimari tasarımları

iç mimari tasarımları başlıklı makale de yaptığımız açıklamaları değerlendirebilir, iç mimari tasarımları hakkında bilgiye sitemizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Koleksiyon, Türkiye'de ilk kez tasarım ürünü bahçe mobilyalarını satışa sundu. Bu İlkbahar / Yaz sezona farklı bir bakış öneren dış mekan tasarımları arasında Pascal Mourgue' nin işlevselliği kadar duyguları harekete geçiren sandalye, şezlong ve koltuk tasarımları dikkat çekiyor. Tüm Pascal Mourgue tasarımları iki tema üzerine kurgulanıyor.Rahatlama ve açık havanın keyfini çıkarma.

Gabrielle Pezzini' nin "Moving"i hem iç hem dış mekanlar için eğlenceli, canlı ve çok yönlü bir tasarım. Moving' de malzeme olarak geridönüşümlü polietilen tercih edilmiş.


Katlanır sandalye, şezlong, koltuktan oluşan "Dune" Koleksiyonu, outdoor kullanıma özel, suya dayanıklı özel file kumaş döşeme ile kaplanmış.Tasarım çizgisini- adından anlaşılacağı gibi-yalınlık teması üzerine kuran, Gabrielle Pezzini imzalı "Simple" Koleksiyonu, sandalye, tabure ve masadan oluşuyor. Simple Wired Chair, iç mekanlar için krom tercih edilirken epoksi kaplama malzemesiyle outdoor için öneriliyor. Minderli ve mindersiz olarak kullanılabiliyor.

Dominic Symons imzalı "I'm dreaming" hayal kurulan her yere kolayca uyum sağlıyor. Bu tasarım, bahçede, yüzme havuzunun yanında, bir otel lobisi, bir çocuk oyun alanı, müze ya evde karşımıza çıkıyor. İç mekanlar kadar dış mekan için de tercih edilebilen bir hayal koltuğu. Kullanım yerine göre malzeme seçenekleri sunan "I'm dreaming" polietilen, kumaş ve deri kaplama olabiliyor. Hayalleri tetikleyen renk seçenekleri de tasarımın heyecan verici özelliklerinden. Koltuk, polietilen olarak 8, kumaşta 54, deride 3 renk alternatifi sunuyor.


0 yorum:

Yorum Gönder